به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، روابط عمومی محیط زیست مازندران اعلام کرد که این دو صیاد بازهای شکاری در منطقه " قره تپه " پناهگاه حیات وحش میانکاله دستگیر شدند.
روابط عمومی محیط زیست مازندران اعلام کرد: بر اساس گزارش دریافتی مبنی بر فعالیت قاچاقچیان اهل جنوب کشور با همکاری چند نفر از بومیان منطقه جهت صید پرندگان شکاری در منطقه قره تپه، مامورین یگان حفاظت محیط زیست بهشهر پس از تحقیق، بررسی و کشف محل اختفاء این افراد در دامداری واقع در صحرای قره تپه و همچنین هماهنگی های لازم جهت بازرسی از دامداری مورد نظر، با دستور مقام قضایی موفق شدند دو صیاد بازهای شکاری را دستگیر و تحویل مراجع قضایی نمایند.
از این متخلفین یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به همراه دو بهله سنقر، از پرندگان حمایت شده کشف و ضبط شد.
این مجموعه روز پنجشنبه اعلام کرد که این صیادان که پیش از دستگیری توسط محیط بانان شناسایی شده بودند، هنگام تله گذاری برای صید باز دستگیر شدند.
حسنیعلی ابراهیمی کارنامی افزود: این متخلفان محیط زیست با طعمه گذاری پرندگانی از جمله سنقر و بازهای شکاری را زنده گیری و با همکاری برخی قاچاقچیان جنوب کشور به کشورهای حاشیه خلیج فارس قاچاق می کنند.
وی اضافه کرد: پرونده این دو صیاد متخلف زیست محیطی برای برخورد قانونی در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته است.
باز یا شاهین سپید (نام علمی: Accipiter gentilis) یکی از انواع میانجثه پرندگان شکاری از گروه قوشیان است که شامل دیگر شکاریان روزگرد زردچشم همچون عقاب ها، سارگپه ها و سنقرها میشود.
این شاهین در کنار پرندگانی چون قرقی و پیغو یکی از اعضای سردهٔ Accipiter یا «قوشهای حقیقی» است. این سه پرنده خویشاوندی نزدیک و شباهت ظاهری قابل توجهی با یکدیگر دارند اما شاهین بزرگ تر است و برخلاف بقیه خویشاوندان خود که فقط در شکار پرندگان کوچک تخصص دارند، طعمههای متنوع تری از جمله پرندگان کوچک و بزرگ و حتی پرندگان شکاری دیگر، پستانداران کوچک مثل انواع موش و خرگوش و سنجاب و حتی حیواناتی چون روباه و راکون را شکار میکند. طرلان، تنها عضو این سرده است که هم در اوراسیا و هم در آمریکای شمالی پراکنده شده است. شاهین های سپید برای زمستانگذرانی به ایران هم میآیند و در تعداد اندک در استانهای گلستان و مازندران دیده میشوند.
نظر شما